.

.

perjantai 11. lokakuuta 2013

se mikä vituttaa minnuu ihmisissä tai heidän tekemisissään vituttaa

Elikkä tässä o miun HATE-lista ihmisten tekemisistä tai heissä ihtessään,ei oo mitää henkilökohtasta siis mutta miun mielipiteet :D


1. Ihmiset jotka puhuu hirviäsi facebookissa,tekstiviesteillä,skype jne. mutteivät livenä

2. Ihmiset jotka päivittävät 5min välein facebookissa tyyliin ''kävin paskalla'' tai ''näin linnun''.

3.Ne jotka ovat sitä mieltä että heidän mielipiteensä ovat oikeita ja muitten vääriä eivätkä myöskään hyväksy jos toinen tykkää eri asioista tyyliin et ''mie tykkään pinkistä ihan sikana'' ja tämä henkilö vihaa pinkkiä joten olen huono ihminen.

4.Kaksi naamaisuus

5.Kirjoitus vireheistä kommentoijat ''uu alko syys loma'' ja jonkun on aina pakko tulla komentoimaan ''syys_loma'' -.-     ''pilkun_nussija''  itse kyllä tiedostan kirjoitus virheeni ja ne kyllä ärsyttää jälkeen päin mutta eipä siitä tarvihe tulla sanomaan :)

6.Ihmiset ketkä pätevät kaikkeen tai luulevat tietävänsä joka aiheesta paremmin kuin muut.

7.Kirppari kammoojat! Miun mielestä ei oo mittää vikkaa ostaa kirparilta vaatteita,itse asiassa ite kiertelen paljon kirppareilla koska sieltä löytyy KAIKKEA! Jotkut kivat löpykkäät jotka voi tuunata,kivat housut mutta väärän väriset jolloin toimii värjäys aineet tosihyvin :)

8.Ihmiset jotka ovat opiskelleet psykologiaa tai opiskelevat vieläkin ja luulevat tietävänsä kaiken sinusta ensi silmäyksellä.

9.Lukiolaiset ketkä vihaavat ammattiin opiskelevia

10.Ihmiset ilman omia mielipitteitä!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti